Συνέντευξη με την ΑΛΕΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ! "Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι απαραίτητο να την βάλουμε προτεραιότητα στην ζωή μας και να προσπαθούμε πάντα να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε".

                                 Η Αλεξία Ελευθεριάδου -ManifestationLoveR  είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την αυτοβελτίωση. Μια γυναίκα- παράδειγμα προς μίμηση , η οποία δείχνει έμπρακτα πως όταν ένας άνθρωπος το επιθυμεί μπορεί να φέρει ραγδαίες θετικές αλλαγές στη ζωή του!

Αλεξία μου,

Σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Upgrade-Your-Self, σε έναν διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τη βελτίωση του εαυτού και της ζωής, σε έναν χώρο που υποστηρίζει πως οι θετικές εσωτερικές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα, σε έναν χώρο όπου η προσωπική ανάπτυξη και το ευ ζην είναι θεμελιώδους σημασίας!

Σε αυτή την συνέντευξη, θα σου κάνω μια σειρά ερωτήσεων για να μάθουμε κάποια πράγματα ΓΙΑ εσένα και ΑΠΟ εσένα.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πες μας πρώτα λίγα λόγια για εσένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη πρόσκληση στον όμορφο διαδικτυακό σου χώρο. Μεγάλη μου τιμή και ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι εδώ γιατί είναι και δικός μου στόχος ζωής να συναναστρέφομαι με θετικούς ανθρώπους που θέλουν και εξελίσσονται να δουλεύουν με τον εαυτό τους και γενικότερα να ψάχνονται έτσι ώστε να γίνονται καλύτεροι.

Ονομάζομαι Αλεξία, ή αλλιώς ManifestationLoveR. Είμαι Μanifestation, Mindset, Master NLP and Life Coach,Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου Απελευθέρωσε τον Πραγματικό σου Εαυτό, Τώρα. Σκοπός μου είναι η προσωπική ενδυνάμωση του ανθρώπου, και  μέσω της αυτοπεποίθησης και της αλλαγής του τρόπου σκέψης του να τον βοηθήσω να νιώθει εσωτερική ισορροπία και δύναμη έτσι ώστε να είναι πραγματικά ελεύθερος.

Έχω σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εργάστηκα για 14 χρόνια στον τραπεζικό χώρο σε Αθήνα και Λευκωσία. Αγαπώ τα ταξίδια και τα αεροπλάνα (και μου λείπουν πολύ αυτή την περίοδο), Λατρεύω την Ισπανική γλώσσα, τον χειμώνα και τα ζώα. Είμαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και αλλαγές. Αναζητώ να συναναστρέφομαι με άτομα θετικά, που με εμπνέουν και που έχουμε τις ίδιες αξίες. Εμπιστοσύνη, ελευθερία και σεβασμό. Καλοί φίλοι και όμορφες στιγμές είναι αυτά που με γεμίζουν και απολαμβάνω. Σαν άνθρωπος είμαι ειλικρινής, προσαρμοστική και δοτική. Θέλω να έχω τον χώρο μου κάποιες στιγμές τόσο πρακτικά όσο και νοητικά και αυτό πολλές φορές δεν είναι κατανοητό από πολλούς αλλά για μένα είναι απαραίτητο.

2.  Πιστεύεις πως είναι σημαντική η αυτοβελτίωση; Γιατί;

Για πολλά χρόνια μπορώ να σου ομολογήσω ότι δεν έδινα σημασία σε αυτό. Είχα αφεθεί και εγώ στον προγραμματισμό της ζωής και έπαιρνα τα πράγματα δεδομένα. Όταν όμως αποφάσισα να μπω στο κόσμο της αυτοβελτίωσης, να μάθω τον πραγματικό μου εαυτό, ποια είμαι και που θέλω να πάω, συνειδητοποίησα την σημαντικότητα που έχει η αυτοβελτίωση στην ζωή μας και πόσο πίσω με κρατούσε η μη ύπαρξη της. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας. Όσο πιο πολύ τρέχουμε μακριά, τόσο πιο πολύ βυθιζόμαστε σε όσα μας απασχολούν,  επειδή θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά τα άλυτα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια, και θα μας κατακλύσουν. Γι αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι είναι απαραίτητο να την βάλουμε προτεραιότητα στην ζωή μας και να προσπαθούμε πάντα να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε. Δυναμώνοντας τον εαυτό μας με ότι περισσότερο μπορούμε είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να έχουμε. Μας ανοίγεται ένας μαγικός κόσμος αναζήτησης, δημιουργικότητας και αλήθειας. Πρώτα αυτογνωσία λοιπόν και μετά αυτοβελτίωση!

3. Πώς κάποιες δικές σου θετικές εσωτερικές αλλαγές έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή σου;

Αγαπώ και πρεσβεύω αυτή την έκφραση. Κάνε εσωτερικές αλλαγές για να φέρεις καινούργια θετικά εξωτερικά αποτελέσματα. Ο λόγος που έχω κάνει σκοπό της ζωής μου και επάγγελμα τα τελευταία χρόνια, την προσωπική ενδυνάμωση του ανθρώπου είναι αυτός. Κάνοντας εγώ εσωτερικές αλλαγές στον εαυτό μου η ζωή μου άλλαξε δραματικά. Μπορώ να παραδεχθώ έως και πριν λίγα χρόνια δεν γνώριζα πραγματικά την Αλεξία, δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήμουν ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και συναναστροφές με νέους ανθρώπους αν και πάντα με ενδιέφερε ο άνθρωπος γι αυτό ήμουν και είμαι καλός ακροατής, βοηθητική και καλή φίλη (από ότι μου λένε). Οι εσωτερικές αλλαγές και ο επανα-προγραμματισμός του εαυτού μου με έκαναν άλλο άνθρωπο. Δυναμικό, με αυτοπεποίθηση, να βάζω και να εκπληρώνω τους στόχους μου, να βλέπω το θετικό και το μάθημα από κάθε περίπτωση, να παραιτηθώ από τον τραπεζικό τομέα και να δημιουργήσω την δική μου επιχείρηση. Να εκπαιδεύω και να μεταδίδω τις γνώσεις μου, να ακούγεται η φωνή μου, που πριν ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Πολλές και τεράστιες αλλαγές, μπορώ να μιλώ πολλές ώρες, αλλά το μήνυμα που θέλω μεταφέρω είναι ότι δουλεύοντας με τον εαυτό σου, παίρνοντας απόφαση να κάνεις θετικές εσωτερικές αλλαγές , να απαλλαγείς από ότι περιοριστικό σε κρατάει πίσω στα θέλω σου θα δεις τεράστια και θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στην ζωή σου.

4. Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, νομίζεις πως μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια; Αν ναι, πώς;

Αν και δεν έχω την δική μου οικογένεια ακόμη, από πάντα πίστευα ότι αυτά τα δυο μπορούν να συνδυαστούν. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα γύρω μας και αν αφήσουμε τις δικαιολογίες και το θέλουμε πραγματικά όλα μπορούν να γίνουν. Φτάνει να το θέλεις πραγματικά και να πιστέψεις ότι γίνεται. Όταν θέλεις κάτι το πώς θα έρθει. Εδώ είναι μια ακόμη απόδειξη πως η ενδυνάμωση του εαυτού, η αυτογνωσία και ίσως και μια σωστή καθοδήγηση είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε ότι θέλουμε, ακόμη και στον συνδυασμό καριέρας/οικογένειας στην σύγχρονη εποχή!

5.Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Και αν ναι πώς τους πετυχαίνεις;

Από μικρή είχα την θετική ευτυχώς πεποίθηση στην ζωή μου, ότι όταν θέλω κάτι το πετυχαίνω. Τότε, ασυνείδητα έβαζα στόχους χωρίς να το γνωρίζω και τους πετύχαινα. Στην πορεία έχασα κάπου τον δρόμο και αναρωτιόμουν το γιατί. Και η απάντηση είναι ότι απλώς δεν έβαζα στόχους. Γι αυτό τώρα, μπορώ να σου πω ότι ναι βάζω στόχους και μάλιστα πολλούς και σε καθημερινή βάση. Πως τους πετυχαίνω; Αρχικά, ξεκαθαρίζω τι θέλω (προσπαθώ να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται), γιατί το θέλω και το ποιο σημαντικό για μένα είναι,πως θα νιώθω όταν το πετύχω. Τους καταγράφω, τους βάζω σε προτεραιότητα και μετά απλά αναλαμβάνω την ευθύνη να κάνω τις απαραίτητες πράξεις, να αποκτήσω ότι πόρους χρειάζομαι, αν δεν τους έχω ήδη και αναλαμβάνω δράση . Κάθε επιλογή που κάνω, ρωτάω τον εαυτό μου: «Αυτό θα με φέρει ποιο κοντά στον στόχο μου;» Αν ναι, προχωράω.  Ο μόνος λόγος για να μην πετύχεις τον στόχο σου είναι απλά ότι δεν έβαλες στόχο. Άλλο στόχος και άλλο όνειρο! Ένα όνειρο για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται πρώτα να μετατραπεί σε στόχος και αυτό γίνεται αν απλά αναλάβεις δράση και κάνεις πράξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση του.

6.  Μοιράσου μαζί μας ένα στόχο που έχεις πετύχει τελευταία και για τον οποίο είσαι πολύ περήφανος/η.

Δύσκολο να επιλέξω ένα αλλά θα πω ότι ήταν η απόφαση μου να φύγω από την τράπεζα και το εργασιακό χώρο που δούλευα. Το είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου, είχα συνεχώς αρνητικούς επηρεασμούς από το περιβάλλον μου, αλλά εγώ τα κατάφερα, με υπομονή, επιμονή και σωστό προγραμματισμό να φύγω με το κεφάλι ψηλά, την σωστή για μένα στιγμή. Έχοντας αυτό το στόχο στο κεφάλι μου, δεν έκατσα με σταυρωμένα τα χέρια. Παρόλο που ήταν δύσκολο και πιεστικό, πίστεψα στον εαυτό μου, μάζεψα τους πόρους και τις γνώσεις που χρειαζόμουν και τελικά τα κατάφερα. Κατάφερα να φύγω από την ασφάλεια της σίγουρης εργασίας και να γίνω αυτό-εργοδοτούμενη, το αφεντικό του εαυτού μου, κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ, βάζοντας εγώ τους όρους και δημιουργώντας την πραγματικότητα που εγώ επιθυμούσα για μένα. Και σε όλα αυτά φυσικά αυτό που βοήθησε ήταν η δουλεία με τον εαυτό μου !

7. Έχεις κάποιο όραμα ζωής; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Φυσικά και έχω!. Άργησα, αλλά το βρήκα και μου έδωσε νόημα και κίνητρο στην ζωή μου. Στον έχω αναφέρει και νωρίτερα , να βοηθώ και να ενδυναμώνω τον άνθρωπο. Και μέσω της αυτοπεποίθησης να μπορεί να νιώθει εσωτερική ηρεμία και ισορροπία έτσι ώστε, να είναι πραγματικά ελεύθερος. Να ωθώ τους ανθρώπους στην προσωπική τους ανάπτυξη μέσω της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης τους για να μπορούν να είναι η καλύτερη εκδοχή τους. Μαζί με αυτούς φυσικά και εγώ! Να μπορώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι συνεχώς!

8. Για ποιο λόγο πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους;

Πρώτα από όλα, πιστεύω ότι έχουμε προγραμματιστεί να θεωρούμε την ευτυχία άπιαστο όνειρο και ότι είναι δύσκολη να βρεθεί και γι αυτό οι περισσότεροι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και απλά προσπαθούν να επιβιώσουν. Ο πρώτος βασικός λόγος για μένα που κάποιοι δεν είναι ευτυχισμένοι είναι ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία είναι υποκειμενική και ότι εμείς οι ίδιοι την ορίζουμε. Η ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετική και το πρόβλημα ξεκινάει επειδή δεν καθίσαμε να αναλύσουμε ποτέ  τι σημαίνει ευτυχία για εμάς. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι την ευτυχία την βρίσκεις κάπου έξω, σε πράγματα και σε συγκυρίες. Αλλά η αληθινή ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Αυτοί που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι θεωρώ ότι το έχουν αναγνωρίσει αυτό και γι αυτό ξέρουν τον τρόπο να την δημιουργούν.

9. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει κάποιους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη αφθονία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ κάποιους άλλους όχι;

Πολύ δυνατή και σημαντική ερώτηση. Θα απαντήσω αρχικά με 2 απλές λέξεις. Πεποιθήσεις και Πιστεύω. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις και τα πιστεύω που έχουμε για κάποιο τομέα είναι αυτά που μας κρατάνε πίσω. Μπορεί να μην τα έχουμε αναγνωρίσει ή να μην γνωρίζουμε την ύπαρξη τους, γιατί τα περισσότερα είναι στο υποσυνείδητο μας, αλλά είναι αυτά που μας σταματάνε, είναι αυτά που μας μπλοκάρουν και δεν μπορούμε να απολαύσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε με το συνειδητό μας μυαλό!. Τα πιστεύω και οι πεποιθήσεις μας για κάποιο θέμα, είναι αυτά που δημιουργούν τις σκέψεις μας. Οι σκέψεις αυτές μας οδηγούν σε συγκεκριμένα συναισθήματα και αυτά στις ανάλογες συμπεριφορές Δεν φταίμε εμείς που έχουμε αυτό το πιστεύω ή την πεποίθηση αλλά το καλό νέο είναι ότι εμείς μπορούμε να το αναπρογραμματίσουμε με σκοπό να μας εξυπηρετεί σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Φτάνει να το αναγνωρίσουμε!

10. Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση αλλά συνεχώς απογοητεύεται;

Να αφήσει το θέμα για λίγο στην άκρη αρχικά. Να χαλαρώσει γιατί όσο "προσπαθεί "με αυτή την ενέργεια και την ψυχολογία θα συνεχίσει να ελκύει το ίδιο αποτέλεσμα. Συμβουλή μου είναι να καθίσει να μιλήσει ειλικρινά με τον εαυτό του, να μάθει τον εαυτό του καλύτερα και να εστιαστεί στο να δυναμώσει την σχέση του με τον εαυτό του πρώτα. Να μάθει να τον αγαπάει ειλικρινά γιατί μόνο τότε θα μπορέσει να τον αγαπήσει και κάποιος άλλος. Αν δεν μάθουμε να αγαπάμε εμείς πρώτα τον εαυτό μας, τότε είναι ανώφελο να περιμένουμε να μας αγαπήσει και κάποιος άλλος. Μετά θα έρθουν πιο εύκολα όλα την κατάλληλη στιγμή.!

11.Θα ήθελα να μου αναφέρεις τρία θετικά «πιστεύω» που συμμερίζεσαι σαν άτομο και σε υποστηρίζουν στη ζωή σου.

3 σημαντικά πιστεύω μου είναι:

  • Όταν θέλεις κάτι πραγματικά θα βρεις τον τρόπο να το καταφέρεις!
  • Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας!
  • Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και την κατάλληλη στιγμή!

12. Μια ευχή που θα έδινες για το Upgrade- Your-Self;

Εύχομαι από καρδίας, στον υπέροχο διαδικτυακό σου χώρο, να συνεχίσει να εμπνέει και να εξελίσσεται και να βοηθάει όλους αυτούς που είναι έτοιμοι και ανοιχτοί στον να βελτιώσουν τον εαυτό τους και κατ επέκταση και την ζωή τους. Θα ήθελα να σου ευχηθώ και εσένα προσωπικά να συνεχίσεις έτσι δυναμικά, να κάνεις πάντα αυτό που εσύ θέλεις και να είσαι γεμάτη αγάπη, υγεία και επιτυχία!

Αλεξία μου, ήταν χαρά μου και τιμή μου που τα είπαμε σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου εύχομαι ‘ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από την

Μαρία Λάμπρου

Δημιουργός της ιστοσελίδας www.upgrade-your-self.com

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Life Coach

Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής

Εκπαιδευτικός

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Συνέντευξη με την ΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ! "Θεωρώ πως η αυτοβελτίωση είναι σημαντική διότι μέσα από αυτήν μαθαίνεις από τα λάθη σου,ανακαλύπτεις τον εαυτό σου.."

Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι μια γυναίκα που συνεχώς μαθαίνει και εξελίσσεται!

Καταφέρνει να συνδυάζει Θεολογία, νοσηλευτική και relationship blogging.

 Αγαπά τον άνθρωπο και θέλει να τον βλέπει να χαμογελά! Άλλωστε αυτό φαίνεται και μέσα από τις δράσεις της.

Τίνα μου,

Σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Upgrade-Your-Self, σε έναν διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τη βελτίωση του εαυτού και της ζωής, σε έναν χώρο που υποστηρίζει πως οι θετικές εσωτερικές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα, σε έναν χώρο όπου η προσωπική ανάπτυξη και το ευ ζην είναι θεμελιώδους σημασίας!

Σε αυτή την συνέντευξη, θα σου κάνω μια σειρά ερωτήσεων για να μάθουμε κάποια πράγματα ΓΙΑ εσένα και ΑΠΟ εσένα.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πες μας πρώτα λίγα λόγια για εσένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

“Είμαι η Τίνα,το όνομά μου βγαίνει από το Παναγιώτα (κυπριακή πατέντα το Παναγιωτίνα Τίνα & στη κλινική που έκανα πρακτική είχα μια συνάδελφο που της άρεσε τόσο το Παναγιωτίνα που με φώναζε έτσι η μοναδική ίσως που με φώναζε έτσι-. Είμαι από την Λευκωσία της Κύπρου,μένω Αθήνα,τελείωσα το Αρσάκειο Ψυχικού & σπούδασα στην Κοινωνική Θεολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & στο ΔΙΕΚ Γεννηματάς στην ειδικότητα των ειδικών παθήσεων (Νευρολογία-Ψυχιατρική) & εδώ και 8 χρόνια είμαι Relationship blogger (https://www.tinamichaelidou.gr/).”

2. Πιστεύεις πως είναι σημαντική η αυτοβελτίωση; Γιατί;

“Θεωρώ πως η αυτοβελτίωση είναι σημαντική διότι μέσα από αυτήν μαθαίνεις από τα λάθη σου,ανακαλύπτεις τον εαυτό σου & προσπαθείς μέρα με την μέρα να κάνεις το καλύτερο για σένα & μόνο.”

3. Πώς κάποιες δικές σου θετικές εσωτερικές αλλαγές έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή σου;

“Σταμάτησα να στεναχωριέμαι για βλακείες, να αναλώνομαι, να κλαίω για πρώην, έδιωξα από δίπλα μου τοξικούς ανθρώπους & σταματήσα να ακούω αυτά που μου λένε οι άλλοι. Άρχισα να ακούω την Τίνα & μόνο. Όλα αυτά έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή μου.”

4.  Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, νομίζεις πως μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια; Αν ναι, πώς;

“Οικογένεια δεν έχω κάνει ακόμη,αλλά όποιος θέλει πραγματικά να τα συνδυάσει αυτά τα δυο θα βρει τον τρόπο.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες!”

5. Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Και αν ναι πώς τους πετυχαίνεις;

“Πάντα βάζω στόχους αλλιώς δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα.Κάθε μέρα κάνω μια λίστα με τα θέλω μου & τους στόχους μου & όποτε τους πετυχαίνω τους σβήνω & προσθέτω άλλους.Τους πετυχαίνω με πολύ δουλειά & πείσμα.”

6. Μοιράσου μαζί μας ένα στόχο που έχεις πετύχει τελευταία και για τον οποίο είσαι πολύ περήφανος/η.

“Τελείωσα την Νοσηλευτική ήταν μια πρόκληση για εμένα & ένας στόχος πολύτιμος. Πάντα ήθελα να βοηθήσω ανθρώπους,ήθελα λίγο να ακολουθήσω τα χνάρια του μπαμπά μου που ήταν γιατρός,αλλά πάντα μου έλεγε να κάνω τα δικά μου όνειρα & όχι τα δικά του. Επειδή η Κοινωνική Θεολογία ήταν η πρώτη μου σχολή & πέρασα από Θεωρητική Κατεύθυνση,η Νοσηλευτική με άγχωνε πολύ γιατί τα μαθήματα είναι πολύ διαφορετικά.Ήξερα ότι έχω να κάνω με ανθρώπινες ζωές & έπρεπε αυτά που μαθαίνω να τα κάνω πράξη με απόλυτη ηρεμία κλπ.Δυσκολεύτηκα στην αρχή,φοβόμουν,τα χέρια μου από το άγχος τρέμανε.Νομίζω ότι στην κλινική που έκανα πρακτική οι γιατροί παίζει να είχαν απηυδήσει με το άγχος μου.Αλλά τα κατάφερα & είμαι πολύ περήφανη για αυτό.”

7. Έχεις κάποιο όραμα ζωής; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

“Θέλω να βοηθάω τους ανθρώπους ώστε να είναι καλά & να χαμογελάνε αληθινά. Εμείς οι θεολόγοι λέμε πως για να γίνει ένας άνθρωπος καλά σωματικά πρέπει πρώτα να θεραπεύσουμε την ψυχή του.”

8. Για ποιο λόγο πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους;

“Γιατί τα έχουν βρει με τον εαυτό τους,τον αγαπάνε πραγματικά & έχουν πάψει να ασχολούνται με βλακείες.”

9. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει κάποιους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη αφθονία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ κάποιους άλλους όχι;

“Νομίζω ότι είναι αυτό που σου είπα & στην προηγούμενη ερώτηση.Όλα εξαρτώνται από εμάς,από αυτά που εμείς θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας.”

10. Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση αλλά συνεχώς απογοητεύεται;

“Μια συμβουλή είναι να μην το κυνηγάει.Αν είναι τυχερό να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση θα γίνει με μαγικό τρόπο.Για να απογοητεύεται σημαίνει ότι ψάχνει σε λάθος μέρη τον σωστό σύντροφο & κάθε φορά δε μαθαίνει από τα λάθη αυτά. Οπότε πρέπει να αλλάξει λίγο παρέες κλπ & να αρχίσει να σκέφτεται πιο σωστά για τον σύντροφο που θα επιλέξει να έχει δίπλα της.”

11. Θα ήθελα να μου αναφέρεις τρία θετικά «πιστεύω» που συμμερίζεσαι σαν άτομο και σε υποστηρίζουν στη ζωή σου.

“Χαμόγελα αληθινά πάντα,ειλικρίνεια & μακριά από τη ζωή μας οι τοξικοί άνθρωποι.”

12. Μια ευχή που θα έδινες για το Upgrade- Your-Self; 

“Να συνεχίσει να μας συναρπάζει & να μας φτιάχνει τη μέρα!”

Τίνα μου, ήταν χαρά μου και τιμή μου που τα είπαμε σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου εύχομαι ‘ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από την

Μαρία Λάμπρου

Δημιουργός της ιστοσελίδας www.upgrade-your-self.com

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

LifeCoach

Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής

Εκπαιδευτικός

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Συνέντευξη με την ΑΝΤΡΗ ΧΑΙΡΑΛΛΑ! "Όσο πιο πολύ αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σου που χρήζουν βελτίωσης και όσο πιο πολύ μαθαίνεις, τόσο περισσότερο βελτιώνεσαι και εξελίσσεσαι. "

Η Άντρη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με λαμπερή προσωπικότητα!

Ένας άνθρωπος που καταφέρνει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μια γυναίκα που διαρκώς μαθαίνει και εξελίσσεται. Εκδότρια στον Εκδοτικό Οίκο Ευγνώμων, Συγγραφέας, Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ομιλήτρια σεμιναρίων και άλλα πολλά!

Άντρη μου,

Σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Upgrade-Your-Self, σε έναν διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τη βελτίωση του εαυτού και της ζωής, σε έναν χώρο που υποστηρίζει πως οι θετικές εσωτερικές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα, σε έναν χώρο όπου η προσωπική ανάπτυξη και το ευ ζην είναι θεμελιώδους σημασίας!

Σε αυτή την συνέντευξη, θα σου κάνω μια σειρά ερωτήσεων για να μάθουμε κάποια πράγματα ΓΙΑ εσένα και ΑΠΟ εσένα.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πες μας πρώτα λίγα λόγια για εσένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Καλησπέρα Μαρία μου καλή κι αγαπημένη! Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για την θερμή φιλοξενία μου στο Upgrade-Your-Self, το δικό σου διαδικτυακό σπίτι, που απλόχερα μοιράζεσαι μαζί μας συμβουλές, γνώσεις και τεχνικές, οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη και την εξέλιξή μας.

Λοιπόν, θα ξεκινήσω από τα απλά, δηλώνοντας πως είμαι Θεά! Ναι, και δεν το λέω χαριτολογώντας. Το εννοώ. Πιστεύω πως έχουμε μέσα μας όλα τα εφόδια που χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε ως ανθρώπινες οντότητες και παράλληλα να διατηρήσουμε τις αγνές προθέσεις με τις οποίες είμαστε προικισμένοι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και βάσει αυτής πάντα ψάχνω και ψάχνομαι, κάθε φορά ρωτώ και μαθαίνω, με κάθε τρόπο περνώ από την θεωρία στην πράξη. Κάπως έτσι χρειάζεται να ενεργείς εάν θέλεις να εξελίσσεσαι, να προοδεύεις, να ευτυχείς μέσα σου. Σπουδαίο  πράγμα να ευτυχείς μέσα σου. Κατά την διάρκεια του μέχρι στιγμής ταξιδιού μου έμαθα πολλά, πολλές φορές με τον δύσκολο τρόπο, όμως έμαθα να είμαι ευγνώμων για όλα τα μαθήματα, για όλες τις φαινομενικά «αχρείαστες» εμπειρίες και για όλους τους «περιττούς» πόνους, γιατί χωρίς αυτά δεν θα μπορούσα να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.

Σήμερα, αυτήν την στιγμή που μιλάμε (χωρίς να περιαυτολογώ), θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, μιας και κατόρθωσα να κάνω όλα όσα αγαπώ και με παθιάζουν επάγγελμα και μάλιστα χωρίς αυτό να υποσκάπτει την οικογένειά μου. Το αίσθημα του να προσφέρω στην ανθρωπότητα κάνοντας τον κόσμο μας λιγάκι καλύτερο ήταν που με ώθησε να γράψω και να πάρω το θάρρος να προχωρήσω στην έκδοση του πρώτου μου βιβλίου, με τίτλο «Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια». Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, την οποία βίωσα μέχρι το μεδούλι. Όμορφες στιγμές, δύσκολες καταστάσεις, απάνθρωπες συμπεριφορές. Μα όση πίκρα και να υπήρχε, άλλη τόση ήταν άπλετη κι ατέρμονη η αγάπη. Η δικιά μου ανάγκη να βροντοφωνάξω πως υπάρχει τρόπος να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, σε μια κοινωνία που αποδέχεται το διαφορετικό και σέβεται τον άνθρωπο μου έδωσε «το βάπτισμα του πυρός» στον κόσμο της συγγραφής και της Προσωπικής Ανάπτυξης. Από τότε ακολούθησαν πολλά μαθήματα, σπουδές, ειδικεύσεις σε διάφορες τεχνικές των Εναλλακτικών Θεραπειών που απώτερο στόχο έχουν την βελτίωση της υγείας (σωματικής, ψυχικής, πνευματικής, συναισθηματικής) και την εξέλιξη του ανθρώπου. Μέχρι στιγμής έχω στο ενεργητικό μου τέσσερα έντυπα βιβλία – «Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια», «Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης & Οραμάτων», «Θετική Μεταδοτικότητα», «30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο Με Τα Παιδιά Σου» κι ένα ψηφιακό με τίτλο «Αγαπώ κι Ευγνωμονώ». Τον Ιανουάριο του 2019 δημιούργησα τις Εκδόσεις Ευγνώμων, δίνοντας με τον τρόπο αυτό φωνή σε αξιόλογους συγγραφείς να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν με το αναγνωστικό κοινό τις σκέψεις και τις φιλοσοφίες τους για τη ζωή.

Πριν, όμως από τις εκδόσεις, δημιούργησα το «Κέντρο Εσωτερικής Ανάπτυξης Θετική Μεταδοτικότητα» μέσω του οποίου προσφέρω υπηρεσίες Συμβουλευτικής Προσωπικής Ανάπτυξης, Υπνοθεραπείας, Ψυχοθεραπείας, Νευρογλωσικού Προγραμματισμού,  Reiki, Κρυσταλλοθεραπείας, Διαλογισμού. Τα τελευταία χρόνια διεξάγω Σεμινάρια και Βιωματικά Εργαστήρια, ενώ αρκετά συχνά προσκαλούμαι να κάνω ομιλίες και διαλέξεις σε σχολεία (για μαθητές και για γονείς).

Κι αν θέλεις να πάμε λίγα χρόνια πιο πίσω, θα ανακαλύψεις πως πριν φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα έχω αλλάξει διάφορες δουλειές – στη Cyta ως υπάλληλος πρώτης γραμμής (Ταμίας), ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα (σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου), σε εταιρεία επίπλων (στο γραμματειακό προσωπικό), σε εφημερίδα (για διόρθωση και επιμέλεια κειμένων), σε βιβλιοπωλείο (στο γραμματειακό προσωπικό), σε εταιρεία ερευνών, σε καταστήματα (ως πωλήτρια). Από 13 χρονών με θυμάμαι να εργάζομαι, για να μπορώ να καλύπτω τα έξοδά μου, χωρίς να επιβαρύνω την μητέρα μου και τις ανάγκες της οικογένειας.

Στο μεσοδιάστημα σπούδασα Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, παντρεύτηκα, απέχτησα τις αγάπες μου – τα τρία υπέροχα παιδιά, απελευθερώθηκα από τα δεσμά ενός γάμου που με έφθειρε από όλες τις απόψεις και βρήκα ξανά τον εαυτό μου.

 2. Πιστεύεις πως είναι σημαντική η αυτοβελτίωση; Γιατί;

Φυσικά! Όχι μόνο το πιστεύω, είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό. Όσο πιο πολύ αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σου που χρήζουν βελτίωσης και όσο πιο πολύ μαθαίνεις, τόσο περισσότερο βελτιώνεσαι και εξελίσσεσαι. Κανείς δεν είναι τέλειος, γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον καθένα μας. Σημασία έχει να είναι πρόθυμο το άτομο και να θέλει να τα αλλάξει, να θέλει να αλλάξει, να θέλει να ανέβει επίπεδο.

3. Πώς κατά τη γνώμη σου μπορούν οι θετικές εσωτερικές αλλαγές να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή ενός ατόμου;

Πώς; Με πάρα πολλούς τρόπους. Βασικά, Μαρία μου, όλα είναι θέματα που υπάρχουν μέσα μας είτε πρόκειται για την παχυσαρκία είτε για την έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε για την αντικοινωνικότητα είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Εάν το άτομο αρχίσει να αλλάζει τα περιοριστικά «πιστεύω» που τον ταλαιπωρούν, εάν αρχίσει να αγαπά τον εαυτό του, να τον αποδέχεται, να επιμορφώνεται, να εξελίσσεται, εάν αρχίσει να αφουγκράζεται το μέσα του και να το κατανοεί, τότε, ναι, θα αρχίσει να βλέπει πολλά θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή του. Και πώς θα γίνει αυτό; Με πολλούς τρόπους. Με συνειδητό διάβασμα βιβλίων Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης, με την παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων ή βιωματικών εργαστηρίων, με προσωπικές συνεδρίες σε ειδικούς (θεραπευτές, μέντορες κλπ.). Η ουσία, Μαρία μου, είναι να νιώθει το άτομο πλήρες και ολοκληρωμένο, να νιώθει μέσα του την αρμονία και τη γαλήνη, να πιστεύει στον εαυτό του, να τολμά να εκφράζει τις αλήθειες της ψυχής του, να ενεργεί μεθοδικά και εστιασμένα. Τότε, οι θετικές αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

4. Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, νομίζεις πως μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια; Αν ναι, πώς;

Θα απαντήσω εμπειρικά. Ναι! Μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια. Μπορεί να μην είναι εύκολο και κάπου να χάσεις τον βηματισμό σου, όμως με σωστό προγραμματισμό, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές είναι εφικτό.

5. Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Και αν ναι πώς τους πετυχαίνεις;

Αλοίμονο! Φαντάζεσαι να μην έβαζα στόχους; Θα ήμουν ένα τίποτα. Οι στόχοι για εμένα είναι τα όνειρα που κάποιοι αναπολούν με τα μάτια ανοιχτά. Για μένα γίνονται οράματα και ψάχνω πίσω από αυτά να βρω τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσω και παράλληλα βρίσκομαι μπροστά τους βλέποντας τις αλλαγές που επιθυμώ να βιώσω. Για να πετύχω κάθε στόχο που έχω βάλει μέχρι στιγμής το πρώτο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ήταν να βγω από τα καλούπια που έχει δημιουργήσει η κοινωνία – αυτά τα «Δεν μπορείς», «Είναι αδύνατο», «Σιγά μην τα καταφέρεις» και πολλά τέτοια. Πολλοί άνθρωποι παρατούν τους στόχους τους πριν καν ξεκινήσουν, γιατί οι φωνές των γύρω τους είναι πιο δυνατές από την εσωτερική φωνή τους. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του δεν το επιτρέπει αυτό. Για να ολοκληρώσω τους στόχους μου απαιτείται από εμένα εστίαση, έρευνα, μελέτη, προγραμματισμός, προσήλωση, πίστη στον στόχο μου, πίστη σε εμένα ότι μπορώ να τα καταφέρω, μελετημένες κινήσεις, αισιοδοξία, αισθήματα θετικότητας και όλα αυτά πάντα εναρμονισμένα με δράση. Γιατί χωρίς δράση τίποτα δεν γίνεται.

6. Μοιράσου μαζί μας έναν στόχο που έχεις πετύχει τελευταία και για τον οποίο είσαι πολύ περήφανος/η.

Θα μιλήσω για τον τελευταίο στόχο που έχω πετύχει και πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι περήφανη όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλους όσους έχουν εμπλακεί. Στην περίοδο του εγκλεισμού, δυστυχώς, μεγάλο μέρος του πληθυσμού άρχισε να εκδηλώνει ανάρμοστες συμπεριφορές, πίκρα, θλίψη, εντάσεις και όλα τα επακόλουθα. Θέλοντας, λοιπόν, να κρατήσω τις σκέψεις του κόσμου αλλού, σκέφτηκα το σλόγκαν «Μένω σπίτι… Ταξιδεύω Παντού!», το οποίο υιοθετήσαμε στις Εκδόσεις μας ως πράξη θετικότητας και παρακίνησης του κόσμου να στραφεί στο βιβλίο. Γιατί μέσα από ένα βιβλίο μπορείς να ταξιδέψεις παντού, χωρίς να κάνεις ούτε και ένα βήμα από τη θέση σου. Το σλόγκαν αυτό αγκαλιάστηκε από την συγγραφική μου οικογένεια και σε μία ανάρτηση που είχε κάνει ο συγγραφέας μας Κυριάκος Χριστοδούλου, μου έδωσε το έναυσμα της έμπνευσης του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού των εκδόσεών μας. Το αποτέλεσμα ήταν θετικότερο των προσδοκιών μας. Άτομα κάθε ηλικίας (από 15 μέχρι 87 ετών), από διάφορα σημεία του πλανήτη μας (είχαμε συμμετοχές από Κύπρο, Ελλάδα. Γερμανία, Ιταλία) έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Τα είκοσι καλύτερα διηγήματα συμπεριλήφθηκαν στο ομώνυμο βιβλίο και είκοσι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι περπάτησαν πλάι-πλάι καθ’ όλη τη δημιουργική διαδρομή. Την περασμένη βδομάδα (1/8/2020) πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης προς τιμή των νικητών. Συγκίνηση, περηφάνια, χαρά είναι μερικά από τα πιο δυνατά αισθήματα που νιώθω. Όχι για μένα, για όλους μας. Γιατί πρόκειται για μία ομαδική συνδημιουργία εμποτισμένη με πολλή αγάπη, θέρμη ψυχής και δημιουργικότητα.

7. Έχεις κάποιο όραμα ζωής; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Το όραμά μου είναι να βάλω το δικό μου λιθαράκι ώστε να κάνω τον κόσμο μας λιγάκι καλύτερο. Και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να το κάνω καθημερινά.

8. Για ποιον λόγο πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους;

Όσο πιο καλά τα έχεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι. Νόμος!

9. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει κάποιους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη αφθονία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ κάποιους άλλους όχι;

Θεωρώ πως είναι η αντίληψη που έχουν για τους συγκεκριμένους τομείς. Εάν πιστεύεις πως ο κόσμος είναι κακός, συνεχώς θα προσελκύεις στη ζωή σου ανθρώπους που θα εκδηλώνουν την κακία τους. Εάν πιστεύεις πως υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο, τότε θα έλκεις στη ζωή σου άτομα και καταστάσεις που θα επιβεβαιώνουν κάθε πτυχή καλοσύνης που μπορεί να δώσει και να δεχτεί ο άνθρωπος. Επίσης, η αντίληψη της αυτοαξίας παίζει καθοριστικό ρόλο. Εάν κάποιος πιστεύει ότι του αξίζει να απολαμβάνει την αφθονία π.χ. σε οικονομικό επίπεδο, θα παρατηρήσεις πως όντως έχει την οικονομική άνεση να απολαμβάνει πολλά πράγματα (υλικά αντικείμενα, ταξίδια, δείπνα κλπ.) και μάλιστα πολλές φορές να του ανοίγονται ή να ανοίγει ο ίδιος προοπτικές ανέλιξης και επομένως αύξησης των εισοδημάτων του.

10. Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση αλλά συνεχώς απογοητεύεται;

Όλα όσα βιώνουμε στη ζωή μας είναι μοτίβα. Εάν απογοητεύεται διαρκώς από τα ίδια πράγματα, σημαίνει πως πρέπει να στρέψει την προσοχή του αλλού. Υπάρχουν πολλών ειδών απογοητεύσεις που μπορεί να βιώσει κάποιος σε μια σχέση. Όμως, εάν ξέρει ποιος είναι αλήθεια ως ανθρώπινη οντότητα, εάν έχει ξεκάθαρη την εικόνα μέσα του για το είδος της σχέσης που θέλει και τα χαρακτηριστικά του ατόμου που είναι πρόθυμος να υποδεχτεί στη ζωή του, τότε θα είναι σε θέση να κάνει πιο σωστές επιλογές και παράλληλα να μπορεί να φύγει από μια σχέση εάν δεν είναι η επιθυμητή. Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσει να σέβεται και να εκτιμά τον εαυτό του. Όσο πιο πολύ σέβεται τον εαυτό του, τόσο περισσότερο τον φροντίζει και δεν του επιτρέπει να δημιουργεί ευθύς εξαρχής προβληματικές σχέσεις. Και αυτό συμβαίνει γιατί από την αρχή οποιασδήποτε γνωριμίας μπορεί να «συλλέξει» πληροφορίες για το ποιόν του άλλου. Ας μην τα παραβλέπει και κυρίως ας μην θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει το άλλο άτομο, γιατί αυτό δεν είναι παρά φρούδες ελπίδες. Τον μόνο άνθρωπο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι τον εαυτό μας. Άρα, εάν θέλει να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση, ας βρει πρώτα τα σημεία τα οποία χρειάζεται να δουλέψει – ναι, να «δουλέψει» με τον εαυτό του – κι έπειτα να κάνει το νέο ξεκίνημα, χωρίς να κουβαλεί μαζί του τα απωθημένα και τα αρνητικά αισθήματα που δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες σχέσεις.

11. Θα ήθελα να μου αναφέρεις τρία θετικά «πιστεύω» που συμμερίζεσαι σαν άτομο και σε υποστηρίζουν στη ζωή σου.

Α) Όλοι οι άνθρωποι είμαστε σημαντικοί και κάτι καλό έχουμε να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα.

Β) Η αγάπη και η αποδοχή του εαυτού σου σε βοηθά να κατανοήσεις τους συνανθρώπους σου.

Γ) Η υπομονή παύει να αρετή τη στιγμή που γίνεται ανοχή. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο κρούσε τον κώδωνα και ξεκίνα να εκτιμάς περισσότερο τον εαυτό σου.

12. Μια ευχή που θα έδινες για το Upgrade- Your-Self;

Να συνεχίσει να προσφέρει ελεύθερα τις γνώσεις και τις συμβουλές του συμβάλλοντας στην εξέλιξη  όλο και περισσότερων ανθρώπων!

Άντρη μου, ήταν χαρά μου και τιμή μου που τα είπαμε σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου εύχομαι ‘ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Κι εγώ σε ευχαριστώ πολύ, Μαρία μου. Ευχαρίστηση μου! Μόνο τα καλύτερα εύχομαι σε εσένα και στους φίλους του Upgrade-Your-Self σε όλα τα επίπεδα! Γιατί το αξίζεις! Το αξίζουν!

Αγαπώ κι Ευγνωμονώ

Άντρη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από την

Μαρία Λάμπρου

Δημιουργός της ιστοσελίδας www.upgrade-your-self.com

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Life Coach

Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής

Εκπαιδευτικός

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας