Βιβλίο ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Τιμή: 23,70 EUR
Συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής. Ένα βιβλίο- πολυδύναμο εργαλείο που αφορά το θέμα διαχείρισης βάρους και είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις: - ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, - ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, - ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ για να αλλάξετε τα αναποτελεσματικά και δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψης που σας οδηγούν στην παχυσαρκία. Το να απαλλαγείς για πάντα από το περιττό βάρος είναι κάτι εύκολο! Δυστυχώς, όμως, ο υποσυνείδητος νοητικός προγραμματισμός που έχεις δεχτεί μέχρι σήμερα σε εμποδίζει να πετύχεις τον στόχο σου. Για πόσο; Μήπως έφθασε η στιγμή να γίνεις εσύ κυρίαρχος του εαυτού σου και της ζωής σου; Μήπως έφθασε η στιγμή να κάνεις εσύ εσωτερικές αλλαγές που θα φέρουν εξωτερικά αποτελέσματα; Μήπως έφθασε η στιγμή να ΜΑΘΕΙΣ και να ΚΑΝΕΙΣ κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα; Αυτό είναι ένα βιβλίο που μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να σου αλλάξει τη ζωή. Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα σε διαφωτίσει και θα σε βοηθήσει να δεις μια άλλη πλευρά του προβλήματος της υπερφαγίας. Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα σου αποκαλύψει ΠΩΣ έχεις τη δύναμη και τη δυνατότητα να αλλάξεις τον εαυτό σου και το σώμα σου, αρχίζοντας ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!

Βιβλίο ebook ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Τιμή: 17,90 EUR
Ένα ebook που αφορά το θέμα διαχείρισης βάρους και είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει. Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε: - ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, - ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, - ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ για να αλλάξετε τα αναποτελεσματικά και δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψης που σας οδηγούν στην παχυσαρκία. Το να απαλλαγείς για πάντα από το περιττό βάρος είναι κάτι εύκολο! Δυστυχώς, όμως, ο υποσυνείδητος νοητικός προγραμματισμός που έχεις δεχτεί μέχρι σήμερα σε εμποδίζει να πετύχεις τον στόχο σου. Για πόσο; Μήπως έφθασε η στιγμή να γίνεις εσύ κυρίαρχος του εαυτού σου και της ζωής σου; Μήπως έφθασε η στιγμή να κάνεις εσύ εσωτερικές αλλαγές που θα φέρουν εξωτερικά αποτελέσματα; Μήπως έφθασε η στιγμή να ΜΑΘΕΙΣ και να ΚΑΝΕΙΣ κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα; Αυτό είναι ένα βιβλίο που μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να σου αλλάξει τη ζωή. Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα σε διαφωτίσει και θα σε βοηθήσει να δεις μια άλλη πλευρά του προβλήματος της υπερφαγίας. Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα σου αποκαλύψει ΠΩΣ έχεις τη δύναμη και τη δυνατότητα να αλλάξεις τον εαυτό σου και το σώμα σου, αρχίζοντας ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!

ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Τιμή: 97,90 EUR
Συμπεριλαμβάνει 3 ηχητικά ΥΠΝΩΣΗΣ και ένα πολύ μικρό ευανάγνωστο εγχειρίδιο ebook που απλά χρειάζεται να το διαβάσετε προτού προχωρήσετε στις υπνώσεις με στόχο να έχετε τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα! ΗΧΗΤΙΚΟ 1: ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ 2: ΑΥΞΑΝΩ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΗΧΗΤΙΚΟ 3: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΩΣΗΣ για ΕΣΕΝΑ!

Τιμή: 67,90 EUR
ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ; Αποφάσισε την ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που επιθυμείς και άσε εμάς να σε βοηθήσουμε! Ξεκλείδωσε τις δυνάμεις του υποσυνείδητου μέρους του μυαλού σου και νιώσε θετικές αλλαγές στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου! Το πακέτο σου συμπεριλαμβάνει: -1 ηχητικό ύπνωσης -1 μικρό ebook με απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες για την ύπνωση και το πως να επωφεληθείς από τα ηχητικά ύπνωσης στο μέγιστο.

Λεπτή και Ευτυχισμένη- Πρόγραμμα διαχείρισης βάρου

Τιμή: 109,90 EUR
Πρόκειται για ένα πολυδύναμο υπνοθεραπευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα. Έστω και αν είναι γένους θηλυκού απευθύνεται και σε ΑΝΔΡΕΣ και σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Μια διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στο άτομο μια νέα αντίληψη των πραγμάτων, του προσφέρει γνώσεις και συνειδητοποιήσεις που μόνο ελάχιστοι γνωρίζουν. Σε ποιους απευθύνεται: Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στα άτομα που έχουν περιττό βάρος στο σώμα τους ως αποτέλεσμα της πολυφαγίας και μόνο. (Δεν απευθύνεται στα άτομα που είναι παχύσαρκα εξαιτίας ιατρικών λόγων). Απευθύνεται στα άτομα που έχουν κουραστεί να κάνουν δίαιτες και να μην βλέπουν αποτελέσματα ή που έχουν κουραστεί να κάνουν δίαιτες, να διώχνουν βάρος και μετά από κάποιους μήνες να παίρνουν τα κιλά πίσω. Τι συμπεριλαμβάνει: Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει το εγχειρίδιο του προγράμματος σε μορφή των 7 e-books και 3 ηχητικά ύπνωσης που αποσκοπούν στην μείωση του βάρους του ατόμου , στην βελτίωση της συναισθηματικής του κατάστασης, στην αύξηση της αυτοπεποίθησης του και στην βελτίωση της σχέσης με τον εαυτό. ΠΙΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ: ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ- ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΥΠΝΩΣΕΙΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ; ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ; ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ; ΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ; ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ; ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ; ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ; ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥΠΝΩΣΗ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΠΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 16 ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ -ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ- ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ , ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ; ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ- ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΑΣ 480 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ 169.90 ΕΥΡΩ!