7 Νοε. 2016

ΥΠΝΩΣΗ για Χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία

ΥΠΝΩΣΗ για Χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία     Anti-StressTherapy

Ύπνωση: μια κατάσταση σωματικής και πνευματικής ηρεμίας-χαλάρωσης, κατά την οποία το πολυδύναμο υποσυνείδητο μέρος του μυαλού γίνεται δεκτικό σε υποβολές , ευεργετικές για τη ζωή του ατόμου.

Η εμπειρία της θεραπευτικής ύπνωσης μπορεί να είναι στ’ αλήθεια μια εμπειρία τεράστιας θετικής αλλαγής στη ζωή του ατόμου. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι είναι πως η ύπνωση καλλιεργεί στον άνθρωπο την ικανότητα της νοητικής και σωματικής χαλάρωσης, με αποτέλεσμα να πλησιάζει όλο και περισσότερο το αίσθημα της εσωτερικής ηρεμίας, ένα αίσθημα απαραίτητο για κάθε άνθρωπο που επιζητά ευτυχία στη ζωή του.

Μαθαίνοντας να χαλαρώνει μέσα από την ύπνωση, το άτομο είναι σε θέση απολαύσει περισσότερο τη ζωή του και να διαχειριστεί το άγχος που μπορεί να προκύψει μέσα από τις καθημερινές δυσκολίες.

Σε ένα κόσμο που όλα κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς, ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να καλλιεργήσει και να ενδυναμώσει την ικανότητά του να βρίσκει εσωτερική ηρεμία. Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται να μπορεί να χαλαρώνει.

Το πρόγραμμα Anti-StressTherapy, Σωματικής-Νοητικής Χαλάρωσης και Εσωτερικής Ηρεμίας έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αλλάξουν τη ζωή τους. Περιλαμβάνει την εισαγωγική συνεδρία και 2 υπνοθεραπευτικές συνεδρίες.

Έχεις σκεφτεί πόσο πολύ θα άλλαζε η ζωή σου αν ένιωθες μέσα σου ένα βαθύ συναίσθημα εσωτερικής ηρεμίας;

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99 485902

 

 

Certified Hypnotherapist , Life Coach and NLP Master Practitioner

Maria L. Georgiou